OVER MCL CONSULTANCY

MCL Consultancy heeft ruim 15 jaar ervaring in het succesvol voorzien van financiële expertise van hulpboekhouding tot management niveau in heel wat bedrijven. In 2020 werd MCL Consultancy een onderdeel van Resolvus, een perfecte match made in ‘finance’ heaven met een toegevoegde waarde voor haar medewerkers en haar klanten.

BY RESOLVUS

MATCHMAKERS FOR TALENT

“Het is onze missie om onze diensten te matchen met zowel de opdracht als het bedrijf. Het is net die juiste synergie die van financieel werk écht sterk werk maakt”.

Resolvus is een finance en executive agency. Ons zeer gedreven en ervaren team is van alle markten thuis en geeft gepersonaliseerd advies op zowel strategisch als operationeel vlak. Resolvus heeft een uitstekende marktreputatie verworven op het vlak van CFO-services, financial controlling, CEO & operational excellence. Vanuit de financiële expertise bouwt Resolvus aan een succesvol bedrijfsverhaal. Future proof en volledig op maat.

“Door mee in de cockpit van vele bedrijven te mogen zitten, krijgen we ook bijzonder veel vraag om het uitvoerend financiële departement te kunnen versterken. Naar aanleiding van die specifieke nood zijn we op zoek gegaan naar financiële dienstverleners op het gebied van boekhouding, finance en controlling om deze specifieke vragen van bedrijven en boekhoudkantoren op te vangen.

We wilden deze service graag bundelen en zo kwamen we uit bij MCL Consultancy, voor ons nu de perfecte match om nog meer sterk financieel werk te kunnen realiseren.”

ONTDEK MEER

WERKEN BIJ MCL

Bij MCL zetten wij graag onze talenten, de consultants mee voorop. Hun financiële dienstverlening en expertise maken jouw bedrijf sterker. Onze MCL talenten delen graag hun verhaal, hoe ze vanuit de boekhouding heel wat bedrijven helpen om dynamisch te ondernemen in deze uitdagende tijden. Onze consultants aan het woord.

CONTACTEER ONS

Ben je opzoek naar hulp en expertise op korte en/of lange termijn
op vlak van boekhouding, finance en controlling?

Contacteer ons