Testimonals

JONATHAN DE SMET

By 31/10/2020december 15th, 2020No Comments

Jonathan De Smet, is een echte nineties kid, 29 jaar en woont samen met zijn vriendin in Zele. Hij houdt van goed en efficiënt werken én in zijn vrije tijd geniet hij van muziek maken, drummen is zijn passie.

 

Deze financiële en creatieve duizendpoot is sinds 3 jaar aan de slag als MCL consultant. Vandaag is hij aan de slag als dossierbeheerder en is hij toe aan zijn 6e opdracht.

Ik vind MCL als werkgever uniek in de markt omdat ze focussen op de echte expertise van hun consultants. Onze expertise wordt gematcht met de juiste opdracht én het bedrijf. De klik moet er zijn, fijn hé want is mega belangrijk. Ik leer door iedere opdracht bij en kan uiteraard ook steeds terugvallen op mijn expertise. Hierdoor kan er veel efficiënter geschakeld worden wat heel belangrijk is voor het financiële departement van een bedrijf.

Als dossierbeheerder kijk ik de btw wetgeving na van buitenlandse leveranciers, ik maak ook de tussentijdse cijfers op voor alle zusteractiviteiten van het bedrijf. En wat ik ook heel bijzonder vind, MCL laat me toe mensen op te leiden die intern en vast werken. Op dit moment mag ik een schoolverlater helpen om zich helemaal in te werken.

“Voor mij ligt de uitdaging van de bedrijven waar ik kom, bij de digitalisering én optimalisering van de processen. Heel belangrijk om helemaal mee te zijn een snel veranderende bedrijfswereld vanuit de financiële afdeling van een bedrijf.”

Dankzij MCL kon ik al meerdere opleidingen genieten, vandaag ben ik ook adviseur sociale wetgeving en payroll. Deze kennis neem ik mee in alles wat ik doe, ik vind het fijn om de bedrijven waar aan ik ondersteuning bied mee te helpen kijken of ze de juiste finance persoon op de juiste plaats hebben en dit te helpen bijsturen.

“Elk bedrijf heeft een andere visie, door al die opdrachten via MCL te kunnen aangaan, hebben we een goed zicht op wat er leeft in de markt.”

Deadlines zijn super belangrijk op de finance afdeling maar ik vind het enorm belangrijk om het beste van de collega’s naar boven te halen, ook al lijkt dit wat atypisch… ook op de boekhouding is een team spirit key! Wat je allemaal gedaan krijgt door de juiste processen, ingesteldheid en dus mensen! Marges die niet klopten, management niveau rapportage dat kan je automatiseren maar het denkwerk blijft wel uit het hoofd van de mensen erachter komen.

Superblij dat je in ons team zit Jonathan,
bedankt voor jouw MCL verhaal!