Testimonals

KEVIN DEBRUYNE

By 29/11/2020september 9th, 2021No Comments

Kevin Debruyne is tot in tegenstelling van wat de naam doet vermoeden een echte triatleet in zijn vrije tijd. Deze 39-jarige sportieveling houdt van lekker eten én reizen, met de fiets als het kan. Een moeilijke col beklimmen, no problem deze uitdaging gaat Kevin aan! Laat het net dat zijn wat hem ook typeert in zijn werk.

 

Grenzen verleggen, ook op vlak van de boekhouding is dat bijzonder belangrijk.

Vandaag is Kevin aan de slag bij een multinational in de Gentse haven.

Ik noem mezelf graag een boekhouder van a tot z. Ik heb 16 jaar ervaring en ondertussen ben ik al 13 jaar consultant voor MCL. Vandaag bied ik ondersteuning aan een team van 15 boekhouders.

Ik ben een teamplayer maar als het mag en moet, neem ik heel graag de leiding om mijn collega’s vooruit te helpen. Ik vind het belangrijk heel snel programma’s onder de knie te hebben en ook die kennis door te geven. En dus ja ook op IT vlak weten ze me te vinden, wat vaak ook samenhangt… Geen probleem techno Kevin staat met plezier klaar als het maar bijdraagt aan het totaal plaatje!

“Voor mij betekent ‘sterk zijn in financieel werk’ dat je allerhande financiële diensten kan ondersteunen. En dat is echt wat MCL doet en ikzelf als consultant ook meegeef bij de opdrachten waar ik werk. “

De mogelijkheid te hebben om ook andere opdrachten te vervullen, zorgt ervoor dat je nieuwe sectoren leert kennen. En iedere sector werkt echt anders. De een wil analytisch boekhouden voor andere bedrijven is dat niet van toepassing. De bedrijven en de boekhouding verschillen ook afhankelijk van diensten vs goederen. En dat maakt het boeiend.

“Het zijn die financiële finesses van verschillende sectoren die ervoor zorgen dat onze kennis uniek is. En uiteindelijk ook zorgt voor de mooie niche waar MCL voor staat. Sterk in financieel werk op maat!”

Bedankt Kevin voor jouw MCL drive en jouw verhaal,
blij dat je in ons team zit!