Testimonals

SANDRA VERBEEKE

By 29/11/2020december 15th, 2020No Comments

Sandra Verbeeke is 45 en woont met haar gezin in Brugge. Haar twee teenage kids zijn haar alles en zo nu en dan eens shoppen, genieten van het leven… en niet al te ver van het thuis front werken zijn voor haar belangrijk. Sandra heeft met haar 22 jaar ervaring als boekhouder een echte senior consultancy expertise op zak.

Ze is sinds 2 jaar MCL consultant. Het begon meteen met een fulltime en 2 opdrachten in de accountancy. Zonder zorgen flexibel haar expertise kunnen meegeven dat is waar Sandra voor kiest bij MCL. MCL matcht me met de opdracht die helemaal bij me past. En daar ben ik zo blij om.

Ik kan me focussen op mijn job en MCL doet de rest. Ik werk al gedurende 2 jaar bij een multinational in Gent. Ik bied er iedere dag met zoveel plezier onze MCL diensten aan.

“Nieuwe financiële uitdagingen binnen een bedrijf, vb. ook nieuwe programma’s betekent heel veel bijleren aan anderen en zelf ook up-to-date blijven. Dat is tenslotte belangrijk als consultant. Ik krijg dan ook heel veel appreciatie voor mijn job en kennis, zowel van mijn opdrachtgevers zelf als van MCL. Het is niet allemaal van zelfsprekend wat je doet en dat voel je. Die erg persoonlijke aanpak en energie vind ik heel belangrijk.”

Concreet help ik in deze uitdagende tijden mijn opdrachtgever in het adviseren rond economische werkloosheid. Ik sta de opdrachtgever verder bij in de voorbereidingen van de management meetings. Dat zijn allerhande rapportages met forecast cashflow om de 14 dagen. De maandelijks en per kwartaal rapportage van de boekhoudcijfers.

Ik bied dienstverlening aan een structuur waarbij 20 landen hetzelfde doen. Kunnen bijdragen aan een groter geheel is wel heel boeiend en houdt me ook alert.

Ik haal mijn grootste voldoening uit de optimalisatie van wat de boekhouding te weeg brengt. Ja sterk zijn in financieel werk, is toch echt wel, mee de business doen draaien op elk niveau. Zo zie ik dat wel en de vele keren wanneer ik die appreciatie ook voel, weet ik dat ik bij MCL heel erg goed zit.

Superblij dat je in ons team zit Sandra,
bedankt voor jouw MCL verhaal!